Dit maakt deel uit van het project Life4BelgianClimate, dat financiering heeft ontvangen van het LIFE Programme van de Europese Unie.
De inhoud geeft alleen de mening van de makers weer; CINEA is niet verantwoordelijk voor het gebruik van de gepubliceerde informatie.

 

wereldbol met tekst De Kreet van de Planeet

Hoe kunnen we niet alleen de klimaatcrisis, maar ook de energiecrisis aanpakken? En hoe zorgen we ervoor dat de oplossingen voor iedereen haalbaar zijn? Daarover gaan experts van Bond Beter Leefmilieu in deze podcastreeks in gesprek met toekomstdenkers van onder andere 11.11.11, Natuurpunt, Beweging.net, SAAMO en ACV. Veel luisterplezier.

 

In deze podcastreeks worden al heel wat sociale oplossingen voor de klimaat- en energiecrisis besproken, maar we hebben er nog veel meer verzameld. Surf naar bondbeterleefmilieu.be/memorandum en ontdek ook onze andere aanbevelingen voor een eerlijk klimaatbeleid.

Laat jouw kreet horen op de klimaatmars!

Vind jij ook dat onze overheden dringend een versnelling hoger moeten schakelen in de race tegen jaarlijks aantikkende broeikasgasconcentraties? Schreeuw het uit op de klimaatmars op 23 oktober in Brussel. Tot dan!